Babagan Kita

qqq

Profil Perusahaan

Minangka pabrikan suket profesional ing China, Hebei jieyuanda Technology Co., Ltd Dumunung ing Zona Pangembangan Ekonomi Renqiu, Kota Renqiu, Provinsi Hebei, Kanthi akses gampang menyang Expressway Beijing-tianjin (G4), kahanan lalu lintas sing trep banget.

Jieyuanda Grass wis fokus ing produksi lan pemasaran suket buatan luwih saka 6 taun. Kanggo luwih ngawula marang para klien lan ngapikake bangunan merek, JIEYUANDA Grass didegake ing wulan September, 2015. Kangge, 30 yuta CNY diinvestasikan kanggo nggedhekake bangunan pabrik lan kanggo tuku mesin suket gawean tingkat pertama, kayata kawat gambar mesin, mesin tufting, Mesin lapisan kapasitas produksi tahunan tekan 10 yuta meter persegi.

Kabeh bahan baku rumput JIEYUANDA ramah lingkungan lan ora lingkungan, sing nggawe rumput JIEYUANDAN aman kanggo manungsa lan kewan ingon. Alur pengujian sing ketat lan standar ditindakake kanggo njamin kualitas produk rumput sing bisa dipercaya. Produk rumput buatan JIEYUANDA wis lolos tes kualifikasi dening Pusat Pengawasan lan Inspeksi Produk Olahraga Nasional, SGS. JIEYUANDA uga duwe Sertifikat Sistem Manajemen Mutu ISO9001 lan Sertifikat Sistem Manajemen Lingkungan ISO14001.

Pabrik JIEYUANDA bisa ngasilake macem-macem suket gawean, kalebu suket olahraga, suketan lanskap, kayata suket golf lan suket pet lsp. Suket JIEYUANDA bisa disesuaikan karo kepuasan sampeyan: Tufting gauge 3/4 ", 5/8", 3/8 ”, 5/16”, 3/16 ”, 5/32” Kanthi dhuwure tumpukan wiwit 7mm nganti 70mm lan gulung nganti 4m. Suket buatan kita nduweni sifat permeabilitas banyu sing apik, tahan tahan, fleksibilitas, anti-tuwa, kekuatan tarik sing kuat, daya tahan.

Amarga kualitas sing bisa dipercaya lan rega sing terjangkau, produk rumput buatan JIEYUANDA didol ing pirang-pirang wilayah ing jagad iki. Kita duwe klien ing Amerika Utara, Amerika Latin, Australia, Timur Tengah, Asia, Uni Eropa lsp ... tetep karo motto pabrik 'Kualitas sing bisa dipercaya lan layanan sing apik banget', JIEYUANDA bakal terus nyedhiyakake rumput sintetis sing sampurna kanggo para klien kanthi rega cukup lan layanan anget.

vava

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns
  • sns
  • sns