Lawn Ponggawa kanggo Croque 15mm

Katrangan singkat:

Ngomong babagan pekarangan, sing pertama sampeyan pikirake yaiku suket ijo ing pinggir kali. Tanduran alam apik banget ing musim semi lan musim panas, lan warnane ijo, nanging bakal garing ing musim gugur lan musim salju.

Nanging, kadang kabeh wong bisa ndeleng rumput ijo ing musim salju. Nopo niku Nyatane, pekarangan iki sing bisa digawe ijo ing saindenging taun dudu suket nyata, nanging pekarangan gawean sing bakal dakkenalake saiki.


Detail Produk

Tag Produk

Ing standar nasional sing anyar, rumput gawean dipérang dadi gambut olahraga lan rumput santai, uga gambut lanskap tambahan. Sanajan ora ana pratelan lan peraturan sing jelas babagan definisi saben jinis, nanging uga diwenehake panjelasan sing sederhana.

Kuda olahraga: rumput gawean sing cocog kanggo papan olahraga, kayata sekolah dhasar, sekolah menengah, sekolah menengah, universitas, stadion, lapangan bal-balan, lapangan tenis lan olahraga liyane lan papan olahraga profesional.

Tanduran rekreasi: pekarangan gawean sing cocog kanggo papan non-olahraga, taman kanak-kanak, lingkungan kantor, lingkungan fitness lan papan liyane.

Tanduran lanskap: Tanduran gawean sing cocog kanggo ndeleng papan, kayata taman, komunitas, tembok lan papan liyane.

Sawise suwe saya suwe pangembangan lan praktik, perusahaan gambut buatan domestik luwih seneng misahake gambut buatan miturut kombinasi fungsi lan situs.

Tanduran olahraga: pekarangan kanggo sekolah dhasar lan menengah, rumput kanggo lapangan bal-balan, pekarangan kanggo lapangan basket, pekarangan lapangan tenis, lsp.

Tanduran olahraga: pekarangan kanggo sekolah dhasar lan menengah, rumput kanggo lapangan bal-balan, pekarangan kanggo lapangan basket, pekarangan lapangan tenis, lsp.

Tanduran lanskap: pekarangan ijo ing njaban ruangan, pekarangan kecantikan njero ruangan, pekarangan hiasan, pekarangan malang, lsp.

Lapangan bal-balan gambut gaweane mesthi ijo lan ora kena pengaruh saka perubahan iklim mangsan. Minangka evergreen ing taun, ditambah pemandangan kampus sing apik sing digawe saka landasan pacu plastik abang. Umume rumput alami bakal garing ing musim salju ing sisih lor negara saya, lan ora bakal germin nganti musim semi sabanjure, lan ora bakal tuwuh sawise perawatan jangka panjang. Kanthi cara iki, ing musim salju sing dawa, kabeh stadion kasebut minangka bagéyan kuning garing, uga sepotong lemah kosong, yen ora bisa ditransfer ing wektu, uga bakal mengaruhi efek visual saka kabeh stadion.

Lawns kanggo Croquet

Kanggo kroket, gambut kudu rwaning lancip, kuwat lan angel banget. Kanthi kualitase, mesthine kudu nyedhaki padang rumput golf sing rawan paling tipis. Care pekarangan biasane padha karo pekarangan golf. Nanging, kudu dieling-eling manawa game ing musim salju ora ditindakake. Mula, ing mangsa adhem ing Inggris, dheweke nggawe tindikan soda, ngganggu lan nindakake gaweyan kanggo mulihake tutup gambut. Beda karo puddle golf, ora ana permukaan sing leren, sing ngilangi pirang-pirang kesulitan sing ana gandhengane karo potongan rambut, lapisan bumi lan siraman.

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • sns
    • sns
    • sns