Kukul gawean kanggo bal-balan / bal-balan 50mm

Katrangan singkat:

Miturut kabutuhan sing beda, klasifikasi gambut gawean beda. Miturut tujuane, bisa dipérang dadi rong kategori: santai lan olahraga. Miturut spesifikasi, dipérang dadi telung kategori: monofilament, bolong, lurus lan sudhut mlengkung. Rega gambut gawean umume ditemtokake dening telung aspek dhasar: dhuwur suket, kerapatan, lan tingkat Fendt. Ing ngisor iki minangka perkenalan rinci, muga-muga bisa migunani tumrap sampeyan.


Detail Produk

Tag Produk

Jembut gaweyan misuwur banget ing papan umum kayata kampus, unit pengaturan, lan stadion. Sapi gaweyan ora mung anti-selip, ngilangi debu, lan resik, nanging uga kaya suket sejati, kanthi rasane ijo. Dadi perabotan lan dekorasi biasa lan disenengi wong biasa. Mula, prospek gambut gawean jembar, uga dadi sebab kenapa terus-terusan muncul pabrikan gawean gawean lan pangembangan karir kanthi cepet. Sadurunge nggawe gambut gawean biasa, priksa kualitas gambut bebarengan karo unit produksi gambut gawean, lan priksa manawa kualitas material, kerapatan lan proses tenun saka gambut nduweni kualifikasi kanggo nyukupi kebutuhan panggunaan. Kudu ora luwih saka 30 titik sambungan ing situs standar. Sanalika, priksa manawa kualitas ngisi memenuhi syarat perlindungan lingkungan. Sajrone proses glethakaken, alat khusus kudu digunakake kanggo nyuda lan masang rumput miturut spesifikasi, lan pekarangan sing tumpang tindih kudu dipotong lan diratakan. Gunakake lem khusus kanggo lapangan olahraga suket kanggo nyambung, lan gabungan ora bisa ngluwihi 2mm. Suhu sajrone ikatan ora kurang banget, lan suhu sekitar kudu luwih saka 10 ℃ kanggo konstruksi, yen ora bakal nyebabake ikatan jangka panjang lan malah ora nemplek. Kapadhetan luwih dhuwur saka gambut gawean, saya suwe saya dhuwur rumput, saya mundhak tarif Fendt lan regane luwih dhuwur.

Kapadhetan luwih dhuwur saka gambut gawean, saya suwe saya dhuwur rumput, saya mundhak tarif Fendt lan regane luwih dhuwur. Regane uga ditemtokake kanthi jumlah lan spesifikasi suket. Panganggone beda-beda bakal mengaruhi rega, lan spesifikasi sing beda uga bakal mengaruhi rega turf buatan. Suket uga duwe dhuwur suket lan kerapatan Fendt sing beda-beda. Rega sing beda-beda bakal beda, mula sampeyan kudu ngerti apa tujuan sing sampeyan tuku, banjur nemtokake rega pungkasan miturut macem-macem tujuan. Ing ndhuwur minangka perkenalan rinci babagan gambut gawean. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kami.

Kukul gawean kanggo bal-balan / bal-balan 60mm

Wilayah bal-balan suket gawean yaiku gaya gambut rumput sing paling populer lan uga gaya sing paling awet, amarga benang kasebut bakal tahan nyandhang owah-owahan arah.

Uga bisa digunakake kanthi apik minangka produk dolanan amarga bakal nampa karet nganti telung kilogram saben kaki persegi.Pancen gampang dingerteni sebabe pilihan sing populer lan menehi laba investasi sing gedhe.

214.jpg


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • sns
    • sns
    • sns