Kukul gawean kanggo bal-balan / bal-balan lapangan 40mm

Katrangan singkat:

Apa sampeyan pengin ngerti spesifikasi parameter teknis gambut gawean lan model parameter gambut buatan? Apa tegese kabeh parameter teknis rumput gambut buatan? Diperkirakan manawa akeh kanca sing ora ngerti babagan iki. Ayo editor saka Jieyuanda Lawn menehi pitepangan rinci babagan parameter teknis gambut gawean lan konten khusus paramèter lan model gambut buatan! Sampel gambut Jieyuanda umume duwe parameter teknis ing sisih mburi, yaiku nomer model gambut gawean, dhuwure gambut gawean, jumlah jarum bahan gambut gawean, lan perekat gambut buatan.


Detail Produk

Tag Produk

Jumlah jarum gambut gawean:

Jumlah jarum nuduhake jumlah klompok filamen suket saben meter persegi gambut gawean. Jumlah jarum sing biasane digunakake ing lapangan bal-balan yaiku 10.500, tegese ana 10.500 gumpalan suket saben meter persegi.

Mula, kepiye cara cepet ngetung jumlah kluster saben meter persegi? Yen model pekarangan ditandhani nganggo jarum jarum 3/4, jembar suket 52,5 saben meter meter, lan jumlah suket bujur ing saben baris yaiku 10500 / 52.5 = 200 kluster, lan nomer saben 10cm yaiku 20 klompok. Tegese, kanggo jagung kanthi pucuk jahitan 3/4, ana 20 klompok sadawane arah bujur kanthi nada larik 10cm, sing padha karo 10500 jahitan saben meter persegi.

Cara sing padha bisa digunakake kanggo ngetung jarum jarum standar 5/8, 10500 jarum per meter persegi 10 / 10cm, lan 16,7 jarum per kluster 10cm.

Umume, paramèter gambut gawean nuduhake jinis gambut, dhuwur suket lan pirang-pirang jarum. Contone, jupuk gambut buatan kita kanthi dhuwur 25mm lan 16 jarum. Kepiye carane ngetung angka kasebut? Saiki dakkandhani cara pitungan paramèter pekarangan.

Kapadhetan kluster gambut buatan:

Pisanan, sampeyan bisa ndeleng ing sisih mburi pekarangan adhedhasar conto. Saben kluster diarani jahitan. Kapadhetan cluster nuduhake kapadhetan jarum saben meter persegi, umume 16.800 jarum / meter persegi, 18900 jarum / meter persegi, 22050 jarum / meter persegi, mesthine ana kepadatan liyane, nanging sing paling umum yaiku telu.

Kepiye cara ngetung "kepadatan kluster"? Kaya sing wis dingerteni, area persegi panjang yaiku dawa sing dikalikan kanthi jembar, mula "kerapatan kluster" uga dietung kanthi cara sing padha. Formula konversi kapadhetan rumput gawean: Jarum gambut nomer X Jarak jarum gambut tiruan. Saka iki, kerapatan saben meter persegi gambut gawean bisa diitung.

Nomer jarum lan pucuk gambut buatan:

Dawane kerapatan klompok diarani nomer jarum, yaiku njupuk pengukur kanggo ukuran 10cm, lan banjur ngetung pirang-pirang jarum ing 10cm iki, biasane digunakake 16, 18, 21 jarum. Jembaré kerapatan cluster diarani "jarum jarum", amarga mesin sing wiwit ngasilake gambut diimpor, mula ukurane inci.

Standar Kualitas Ponggawa Ponggawa:

Standar kualitas gambut gawean biasane dibedakake saka telung aspek: bahan, kerapatan lan lem punggung. Ing ngisor iki masing-masing ngenalake makna saben parameter teknis, lan cara ngadili parameter teknis pekarangan adhedhasar conto. Sawise ngerti makna saben parameter teknis, sampeyan bisa milih parameter spesifikasi sampel dhewe sanajan ora ana label.

Perekat Ponggawa Ponggawa:

Lem bali gawean gawean, saiki umume digunakake yaiku komposit ngisor lan ngisor kothak. Bedane yaiku lapisan ekstra saka kain kisi sing ditambahake ing sisih ngisor kothak, sing umume nduweni peran kanggo nguatake suket.

Spesifikasi parameter teknis sing kasebut ing ndhuwur gambut gawean lan model parameter gambut buatan digawe kanggo kabeh wong. Sugeng rawuh terus menehi perhatian marang gambut buatan Jieyuanda!

Kukul gawean kanggo bal-balan / bal-balan lapangan 40mm

Tanduran pekarangan digunakake ing lapangan olahraga.

Kepiye milih? Gumantung saka intensitas game lan derajat rumput sing bisa digunakake saka rumput buatan.

Suket gawean kudu dadi gaya sing paling awet lan tahan suwene pirang-pirang taun. Benang suket kita bisa tahan nyandhang owah-owahan arah lan anti-UV kanthi retensi warna sing apik, mula digunakake ing lapangan sepak bola / lapangan baseball / lapangan olahraga multifungsi lan taman kanak-kanak dll.

4566.JPG


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • sns
    • sns
    • sns