Hubungi Kita

Hebei Jieyuanda Technology Co., Ltd.

Mansion Internasional Huilong, NO.6 Dalan Anyar, Kota Shijiazhuang, Provinsi Hebei, China

0086-15032735136, 0086- (0) 311-85857136

77_banner3
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns
  • sns
  • sns