Jembut gawean digunakake banget, apa sampeyan pengin ngerti jinis lan area aplikasi?

Kanthi ngembangake gambut gawean kanthi cepet ing taun-taun pungkasan, iki dadi bagean sing penting banget tumrap panguripan masarakat saben dinane, yaiku ing mall, universitas, gedung kantor utawa papan dununge.

Gambut gaweyan

Ana macem-macem jinis manajemen gambut buatan. Kaping pisanan, suket suket bisa dipérang dadi suket cendhak, medium lan dawa miturut dhuwur. Ukuran suket cendhak umume 10 mm, sing cocog kanggo lingkungan pemurnian ing sekitar lapangan basket, lapangan tenis lan kolam renang. Suket medium dawane udakara 20 nganti 35 mm lan bisa digunakake kanggo lapisan lemah bal hoki, bulutangkis lan bal suket. Ukuran suket dawa bisa nganti 30-50 mm, lan umume digunakake ing lapangan bal-balan standar lan balapan balap.

Gambut gawean standar kanggo lapangan bal-balan

Diklasifikasikake lan dikelola miturut bentuk suket, bisa dipérang dadi kawat lurus, kawat sudhut mlengkung, lan kawat sing digulung. Apa kasebut minangka landskap ing sisih ndhuwur balkon sing urip, utawa pambangunan lapangan tenis lan lapangan basket, rega suket lurus iku murah, lan umume digunakake kanthi nyata, apa ana lanskap ing sisih ndhuwur loteng urip utawa tenis. Pambangunan lapangan lan lapangan basket bisa digunakake. Suket sing mlengkung duwe bentuk sudhut mlengkung, sing bisa nyuda pengaruh atlet wanita nalika tiba lan abrade, mula umume digunakake ing papan olahraga kayata lapangan bal-balan standar.

Isi suket gawean

Saiki, cara manajemen klasifikasi gambut buatan paling umum diklasifikasikake lan dikelola miturut teknologi pangolahane. Umume, ana rong jinis, jinis enveling lan jinis tenun gawean. Jembut gawean enveling yaiku suket kanthi ukuran 10mm nganti 56mm, sing bisa diatur sakarepe dhewe miturut kebutuhan asline situs paving utawa persyaratane para pelanggan. Pasir kuarsa, partikel EPDM, lan liya-liyane umume kudu ditambahake ing antarane semak sing nutupi. Wangun kasebut mirip banget karo suket alam murni. Cocog kanggo tata letak taman gawean lan lanskap ruangan. Suket anyaman tangan biasane dirajut nganggo serat nilon, lan teknologi pangolahan rumit. Regane luwih larang tinimbang suket sing ditutup. Nanging, suket nduweni keseragaman sing luwih apik, kuwat lan awet, lan cocog kanggo universitas lan acara liyane.

Coba 7 alasan nyata kanggo nggunakake pekarangan palsu

Apa pekarangan sampeyan dadi lara ing suket? Yen akhir minggu santai sampeyan wis diganti nganggo pruning, pupuk, siraman, ganja, lan liya-liyane, mula bisa uga wayahe mikir babagan gambut gawean. Jembut gaweyan dadi pilihan sing apik lan dadi populer kanggo kaendahan lingkungan, nanging apa cocog kanggo sampeyan? Mangkene sawetara kasunyatan sing bisa mbantu sampeyan mangsuli pitakon iki.

Perlindhungan sumber daya banyu:

Biaya nyiram rumput alam saiki larang banget, yaiku $ 200 saben hektar saben wulan. Ora mung iku, nyuda pasokan banyu lan watesan ing pirang-pirang wilayah ing negara kasebut uga tegese ora bakal akeh sampah ing kebon sing ngelak. Ing kene, gambut gawean menehi solusine: saben kaki persegi rumput alami diganti, ngirit 55 galon banyu saben taun. Kanthi tembung liyane, nalika ngirit sumber banyu sing larang regane, sampeyan isih bakal entuk tanduran sing dikarepake.

Ngatasi alergi:

Penyebab umum alergi musiman sing parah? Sampeyan bisa ngira: Suket, irung berair, mripat sing gatel, watuk lan gejala liyane ana ing sangisore perawatan herbal kanggo wong sing alergi marang ramuan. Kukul gawean bisa ngilangi alergen, supaya sampeyan bisa ambegan bebas tanpa ngombe obat alergi.

Barang sing tenanan:

Bocah-bocah seneng mlayu, mlumpat, lan nggali njobo, kabeh nyenengake nganti game ing suket dadi ora tumoto. Kanggo pamilik asu, karusakane bisa uga luwih gedhe, amarga sampah ingon-ingon ngrusak umume spesies suket. Aja nyoba nandur pekarangan ing lingkungan sing angel, coba gunakake rumput gambut, amarga suket gawean katon subur lan nyedhiyakake permukaan sing alus lan nyaman kanggo driji sikil cilik.

Perlindhungan lingkungan:

Sampeyan bisa uga wis krungu manawa kulawarga ijo sejatine kalebu kulawarga tanpa tanduran taneman. Mesthi ana kasunyatan babagan konsep iki. Kanthi ngilangi kebutuhan pestisida beracun lan ngindhari kemungkinan cilaka sing bisa disebabake amarga kakehan pupuk, gambut gawean duweni pengaruh sing positif marang lingkungan. Palsu palsu uga bakal nyuda sampah ing halaman, amarga ora motong yaiku ora ana potongan rumput sing bisa digawa menyang pinggir dalan kanggo nglumpukake sampah. Kajaba iku, suket gawean digawe saka akeh bahan sing bisa didaur ulang, kayata ban karet lawas sing dikirim menyang TPA.

Evergreen tanpa sinar srengenge:

Dalan-dalan sing ana wit-witan apik banget, nanging apa sampeyan pengin nandur suket ing sangisore bayangan? Ora akeh. Malah suket sing diarani "teduh" angel ditandur ing sangisore wit-witan utawa cedhak papan sing teduh. Suket gawean durung tau dadi masalah. Sampeyan ora mung bisa nyelehake "pekarangan" iki ing iyub-iyub halaman, nanging uga digunakake ing papan sing ora tradisional (kayata lereng watu utawa pasir).

Ora dibutuhake tramping:

Tanduran konvensional mbutuhake akeh alat, kalebu mesin pemotong rumput, alat pemotong, alat penyiram, paver, lsp. Nanging yen wis dipasang gambut buatan, sampeyan bisa pamitan kabeh peralatan lan ngosongake ruangan sing dibutuhake kanggo garasi utawa kabin.

Ora prelu njaga:

Sawise desain kanthi ati-ati, gambut gawean bisa digunakake terus-terusan luwih saka 15 taun sajrone nggunakake abot, kalebu praktik kasar saben dina. Iki sejatine ora mbutuhake perawatan, mung ngresiki rutin nganggo pipa banyu. Pakaryan pruning, gulma, wiji, lan tandur, lan mbanyoni abot banget wis dadi perkara biyen, saengga sampeyan bisa seneng wektu ing halaman tanpa kudu njaga.

Kanthi tembung, gambut gawean saya saya populer ing para konsumen. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan gambut gawean, hubungi kami!


Wektu kiriman: Apr-09-2021

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns
  • sns
  • sns