Warta Industri

  • Jembut gawean digunakake banget, apa sampeyan pengin ngerti jinis lan area aplikasi?

    Kanthi ngembangake gambut gawean kanthi cepet ing taun-taun pungkasan, iki dadi bagean sing penting banget tumrap panguripan masarakat saben dinane, yaiku ing mall, universitas, gedung kantor utawa papan dununge. Gambut Ponggawa Ana macem-macem jinis manajemen gambut gawean. Pisanan, pekarangan suket ...
    Waca liyane
  • 4 cara unik kanggo nggunakake suket gawean

    Jagung gaweyan bisa digunakake kanthi macem-macem cara kanggo kebon, omah, lan uga tujuan komersial. Sampeyan bakal nggunakake gambut gawean kanthi cara sing ora bisa dibayangke, lan sampeyan bakal kaget. Tanduran gawean bisa digunakake ora mung ing plataran ngarep lan kebon mburi omah, nanging uga ing omah, gymnasium, kantor, lan uga ...
    Waca liyane
  • Suket gawean Jieyuanda nyritakake kaluwihan suket gawean njero ruangan

    Nalika nerangake gambut gawean, pikiran sampeyan bisa uga langsung mikir babagan lapangan bal-balan sekolah lan kebon omah, nanging ana liyane sing ora sampeyan kira-kira. Apa sampeyan nate mikir babagan nggunakake ing njero omah? Yen ana apa-apa, mula para pemikir sing hebat bakal mikir kanthi cara sing padha. Nanging yen sampeyan durung maca ...
    Waca liyane
  • Pangopènan sistem gerakan pekarangan simulasi

    1. Kanggo njaga permeabilitas banyu rumput gambut sing apik ing lemah olahraga, wedhi kuarsa kudu diukur lan diringkes kanthi rutin supaya keseragaman lan rata wedhi kuarsa bisa diresiki. 2. Kekandelan wedhi kuarsa udakara 14-16mm. 3. Kanggo njaga jumlah pasir sing normal, kita ...
    Waca liyane
  • Cara ngadili kualitas rumput simulasi

    Kanthi rinci, ana poin ing ngisor iki: 1 kenyamanan Luwih alus serat gambut gawean cocog karo suket alami, luwih kepenak, lan ing wektu sing padha, nyuda koefisien olahraga. 2 keamanan Tilas duwe pengaruh sing intuisi lan katon ing keamanan ...
    Waca liyane

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns
  • sns
  • sns