Gambut ijo alus kanggo malang 25mm

Katrangan singkat:

Saiki, akeh kutha bebarengan karo pangembangan ekonomi, penting banget kanggo lingkungan urip sing ijo, irama urip kutha cepet, lingkungan ijo kanggo santai visual modern, gampang banget meksa, pekarangan dadi penting banget kanggo nyantikake faktor lingkungan, dalan penghijauan lan penghijauan kampus ora bisa nghias hiasan rumput, rumput minangka salah sawijining pekarangan ijo sing paling populer saiki. Napa suket gawean luwih disenengi tinimbang rumput alami?


Detail Produk

Tag Produk

Kaping pisanan, regane murah. Faktor paling gedhe yen suket gawean luwih populer tinimbang rumput alam yaiku murah regane, kalebu (biaya transportasi, biaya paving, biaya pertumbuhan, biaya tenaga kerja, lsp). Biaya turf alami paling gedhe yaiku perawatan sawise perawatan. Biaya siraman, pupuk, motong, lan insektisida akeh banget. Suket gawean ngirit bagean biaya kasebut. Suket gawean isih gampang diaspal lan ora prelu ditandur kaya rumput alami, mula biaya tenaga kerja uga bisa ngirit.

Kapindho, ora kena iklim. Suket gawean ora kena pengaruh iklim lan minangka salah sawijining faktor sing luwih populer tinimbang rumput alami. Utamane ing sawetara kutha ing sisih lor negara saya, amarga pengaruh cuaca sing abot, suket alam mati ing mangsa adhem utawa ditutupi salju lan salju beku banget. Ing wilayah sing ngalami musim panas pirang-pirang taun, suket alami luwih angel tuwuh lan dijaga, lan suket gawean dadi pilihan paling apik kanggo penghijauan ing kutha.

Katelu, pangopènan sing gampang. Ketahanan abrasi suket gawean gampang banget. Ora perlu kerja perawatan kaya suket alam. Kajaba iku, suket gawean nduweni permeabilitas banyu sing apik lan bisa langsung dicuci nganggo banyu yen ana bledug. Suket gawean duwe kerapatan dhuwur, lurus, lan ora kena angin lan udan. , Perlindhungan lingkungan.

Papat, efek visual luwih apik. Kanthi terus ningkatake teknologi produksi suket buatan, suket gawean saya apik sacara visual lan uga tactile. Secara visual, kepadatan suket gawean cukup dhuwur, mula warnane luwih akeh pengaruh visual tinimbang suket alam. Teknologi tutul unik, sutra suket iki alus banget, lembut lan nyaman, menehi pengalaman kontak sing apik kanggo wong.

Gambut ijo alus kanggo malang 25mm

 

Kita nawakake macem-macem suket kualitas sing khusus dirancang kanggo lanskap lan panggunaan pribadi liyane kayata hotel / restoran / balkon / area dolanan ingon-ingon / area dolanan bocah / karpet yard.

 

Suket gawean saiki katon padha karo suket alami! Tanduran pekarangan minangka investasi aman kanggo pirang-pirang taun. Kajaba iku, duwe akeh mupangat, kalebu bahan proteksi envionmental / koyo tangan alus / elastis / anti UV kanthi retensi warna sing apik lan gampang di resiki lan digunakake ing njero ruangan lan ruangan.

 

ucnTE-BJvTc.jpg


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • sns
    • sns
    • sns